Visie

Laatst bijgewerkt:

Waar gaat het ons om? Veel jeugdteams worden getraind op samenspelen, op teamresultaat. De lat wordt gelegd op het gemiddelde van het team, of zelfs lager. Wij willen jou juist individuele training geven: balvaardigheid, coördinatie, snelheid van bewegen, snelheid van beslissen.

We leggen de lat net iets hoger. We bieden juist die oefenstof aan die jij in je eigen training niet krijgt; we laten je kennismaken met technieken waarvan je niet wist dat ze al binnen je bereik liggen. We spelen in op ‘de beleving van het spelende kind’, en leren je tegelijkertijd de focus te leggen op een perfecte uitvoering van de technieken. Alle basisvaardigheden in het volleybal krijgen de volle aandacht, waardoor een stevig fundament gevormd wordt, zodat je later makkelijker volgende stappen kunt nemen.

Wat verwachten wij van jou? Inzet, ambitie en doorzettingsvermogen. We vinden het top als je talent hebt of zelfs een talent bént, maar net zo belangrijk vinden we de instelling dat jij jezelf wilt verbeteren. Dat mag vanaf elk basisniveau en met elke toekomstverwachting - het gaat ons er vooral om wat jij ermee doet en dat je het maximale uit jezelf haalt. Of je daar ooit het Nederlands team mee haalt: dat maakt niet uit. Wij hebben veel plezier in het volleybal en dat dragen we graag aan jou over!

UVolley 1819 casper en remco uitleg 1200px 60