Opleidingsplan

Laatst bijgewerkt:

 Op 24 zondagen krijgen de groepen training van ervaren toptrainers. Per periode van vier weken leggen we de nadruk op één of twee facetten van het volleybal, zoals opslag, pass, set-up, aanval en achterveldverdediging.

We proberen de spelers optimaal te prikkelen; ze leren dingen waarvan ze nog niet weten dat ze deze al kunnen (sprong-setup, sprongserve, duiken, rollen), waardoor ze grote stappen in hun technische ontwikkeling maken. De feedback die we geven is individueel gericht. De pijlers waarop onze trainingen zijn gebaseerd zijn: balvaardigheid, coördinatie, snelheid van bewegen, snelheid van beslissen, omgaan met weerstand.

We trainen in groepen: Daarbij kijken we meer naar kwaliteiten dan naar geboortejaar en of je een jongen of meisje bent. De groepen kunnen ook wisselen om doelgericht specifieke vaardigheden te trainen.

Gasttrainers Als extra stimulans laten we regelmatig een experttraining verzorgen door iemand die op dat gebied zijn of haar sporen ruimschoots verdiend heeft. Zie trainers