Agenda

Laatst bijgewerkt:

Seizoen 2023-2024: 24 trainingen op zondagen, op de volgende data. De rode data zijn thuisspeeldagen van FC Utrecht. Hou er dan rekening mee dat je niet bij de Galgenwaard kunt parkeren. 

September: 17 - 24
Oktober: 1 - 8 - 22 - 29
 (LET OP: de eerste zondag van de herfstvakantie, 15 okt: NIET)
November: 5 - 1226 (LET OP: 19 november NIET)
December: 3 - 10 - 17 (kerstvakantie VRIJ)
Januari:  7 - 14 - 21 - 28
Februari: 11 - 25 (LET OP: 4 en 18 feb (2e weekend voorjaarsvakantie) NIET)
Maart: 3 - 10 - 17 - 24 (LET OP: 31 maart, 1e Paasdag: NIET)
April: 7 - 14

Locatie: in Sportcentrum Galgenwaard 
Tijden
: 11:00 - 13:00 uur
Selectietrainingen: die zijn er niet. IEDEREEN die zichzelf wil verbeteren kan meedoen! 

 • TOP-trainers: Kijk voor alle trainers en hun bio’s/palmares op de pagina Trainers.
  Assistent-trainers:
   eerdere seizoenen hadden we meerdere hulptrainers van verschillende clubs uit de regio. Graag nodigen wij trainers uit om één of meerdere trainingen mee te komen draaien. Leuk en leerzaam!

 • TOP-gasttrainers: de laatste seizoenen gooide corona en een tekort aan budget roet in het eten, daarvoor hadden we enkele topspecialisten. Ook komend seizoen nodigen we weer enkele experts uit, bijvoorbeeld:
  Jasper Diefenbach, thema blokkering
   Wouter Stolz, thema beleving/trainingsfocus
  Bianca Gommans, thema aanval
  Janneke van Tienen, thema verdediging

 • TOP-toernooien: Hopelijk kunnen we weer met verschillende UVolley-selecties deelnemen aan meerdere toernooien. Programma voor dit seizoen is nog niet bekend, maar in eerdere seizoenen:
  • in november 2019 gingen JC en JB naar Denemarken. Een geweldig weekendtoernooi met internationale tegenstanders.
  • en helaas ging dit vanwege corona al 2x niet door, maar anders was er een UVolley-bus gegaan naar de United World Games in Klagenfurt Oostenrijk. Deze ‘Olympische Spelen voor jeugd’ omvatten 12 sporten en zijn compleet met grootse intocht in een stadion. Deelnemers spelen topwedstrijden met tegenstanders uit 40 landen!
  Reis- en verblijfkosten van deze toernooien zijn niet in de UVolley-kosten opgenomen, deze worden per deelnemer apart betaald. 
 • En ná de zaaltrainingen: UVolley Beach!
  Sinds de zomer van 2019 heeft VVU de beschikking over zes beachcourts bij zwembad De Krommerijn. Daar organiseren we na de zaalcompetitie (vanaf half april / begin mei) tot aan de zomervakantie (scholen midden-Nederland) beachtrainingen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor leden van andere verenigingen en deelnemers die niet in de zaal volleyballen. 
  De trainingen zijn voor ABC-jeugd op woens- en vrijdagen 17:30-19 uur en voor D-jeugd (mini’s 10-12 jaar) op woens- en vrijdagen 16:00-17:30 uur. Meer informatie en aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..